Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
emos lámpa led

Emos Akkumulátoros Led Lámpa

10.500 Ft
Menny.:db
Egységár: 10.500,00 Ft/
Cikkszám: EMOS 0002
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. október 04.

Leírás és Paraméterek

EMOS P4535, 2 COB LED + LED tölthető elemlámpa
Nagy teljesítményű és praktikus lámpa megfizethető áron – így jellemezhető az EMOS P4535 akkus lámpa. Elegendő fényforrást biztosít a mindennapi munkához otthon, a kertben vagy a műhelyben. De jól szolgálja a kézműveseket és más szakembereket is, akiknek teljes mértékben a felszerelésükre kell támaszkodniuk.
A lámpa praktikus akasztója révén könnyen felakasztható, a négy mágnessel pedig fémfelületekre rögzíthető. Lehajtható fejrésze lehetővé teszi, hogy úgy állítsa be a lámpát, hogy fénye éppen a kívánt szögben világítson. Három világítási üzemmódja, tölthető Li-Ion akkumulátora és túltöltés elleni védelme felbecsülhetetlen értékű társsá teszik az EMOS P4535 elemlámpát otthon és útközben egyaránt.


Készen áll a sokoldalú használatra
A P4535, 2 COB LED + LED tölthető munkalámpa minden szempontból praktikus. Akár a műhelybe kell világítás, akár azt szeretnénk, hogy otthon vagy útközben mindig kéznél legyen egy megbízható és kellően erős lámpa, a P4535 nem fog csalódást okozni. Tölthető akkumulátora biztosítja, hogy mindig készen álljon a teljes értékű használatra. És ha éppen nincs szükség a fényére, akkor a lámpa tartalék energiaforrásként is szolgálhat. Nem kell powerbanket hordani magunkkal, mobiltelefonunkat, fényképezőgépünket vagy egyéb eszközeinket egyszerűen feltölthetjük közvetlenül a lámpa USB-portjáról.


3 világítási üzemmód, lehajtható fejrész
A 2 COB LED és 1 LED elegendő, akár 670 lm fényerőt és 40 m hatótávolságot biztosítanak. A fényerő könnyen kiválasztható a 3 előre beállított üzemmód segítségével.
Hogy éppen oda világítson, ahova kell, arról a forgórész gondoskodik. Segítségével úgy állítható a fénye, hogy éppen a szükséges helyre essen.


Számos rögzítési mód
Az EMOS P4535 egy akasztóval és 4 praktikus mágnessel rendelkezik. Bármilyen fémfelületre egyetlen mozdulattal felrögzíthető. Ez olyankor lehet hasznos, amikor teljes mértékben a munkánkra kell összpontosítanunk, és nincs időnk a megfelelő hely keresgélésére.


2× COB LED + 1× LED, 3 világítási üzemmód
A kiváló minőségű LED-nek és a COB LED-eknek köszönhetően a P4535 elemlámpa megfelelő fényforrás bármilyen szokványos tevékenységhez. A lámpán könnyen válthatunk a három világítási üzemmód között.


Könnyű tölthetőség
A konnektor vagy az egyszer használatos elemek keresése már a múlté. A P4535 elemlámpa ezek nélkül is világít. Könnyedén feltölthető a micro USB-C csatlakozón, azután pedig bármikor élvezhetjük a fényét, amikor csak szükség van rá. Az akkumulátor töltöttségéről vagy a töltésről az állapotjelző LED ad tájékoztatást.


Akkumulátorvédelmi funkció
A lámpa védőáramkörökkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák az akkumulátor túlzott lemerülését vagy túltöltését, ami túlmelegedést, szikrázást vagy esetleges robbanást okozhatna. Az akkumulátort így mindig teljesen megvédik attól, hogy visszafordíthatatlan károsodás érje, vagy tönkre menjen.


Gyors kikapcsolás funkció
Az állítható fényerő mindig jól jön. Annak érdekében azonban, hogy a sok funkció ne hasson zavaróan, elláttuk a lámpát egy gyors kikapcsolás funkcióval. Bármilyen világítási üzemmódot állítunk be, a lámpa bármikor egyszerűen, egyetlen gombnyomással kikapcsolható.

Paraméterek
Márka    EMOS
Cikkszám    P4535
Termékszám    1440004901
EAN    8592920080078
táplálás    Li-Ion akupack
maximális fényárama    670 lm
max. világítási távolság    40 m
tölthető    igen
fókusz    nem
vízálló    nem
anyag    ABS + TPR + gumi
világítási idő    2–10 óra
üzemidő részletezés    1× COB LED 100 % – 3,5 h, 2× COB LED 100 % – 2,5 h, LED 100 % – 10 h
feltöltési idő    3 óra
ütésállóság    nem
szín    fekete-zöld
fényáram    1× COB LED 100 % – 340 lm, 2× COB LED 100 % – 670 lm, LED 100 % – 55 lm
fényforrás    2× COB LED + LED
világítási távolság    1× COB LED 100 % – 25 m, 2× COB LED 100 % – 35 m, LED 100 % – 40 m
akkumulátor típusa    2 200 mAh/3,7 V
világítási üzemmódok száma    3
töltőcsatlakozó típusa    USB C
elem a csomag része    igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése    igen
üzemmódok    1× COB LED 100 %, 2× COB LED 100 %, LED 100 %
a töltés LED jelzése    igen
tartozékok    USB kábel
speciális funkciók    hordozható akku funkció, gyors be-/kikapcsolás, akkumulátorvédelmi funkció
jellemzők    1× kampó, 4× mágnes
súly    nincs megadva
méretek    35 × 33 × 257 mm
értékesítési csomagolás    1 db, doboz
márka    EMO