Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
6009 atf fuchs

Fuchs Titan ATF 6009 1liter

3.750 Ft
Menny.:db
Egységár: 3.750,00 Ft/liter
Cikkszám: FUCHS0009
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 16.

Leírás és Paraméterek

Prémium teljesítményű ATF, kifejezetten a ZF legújabb generációjú automata sebességváltók kapcsolási teljesítményének optimalizálásához.

Leírás
A TITAN ATF 6009 speciálisan csökkentett viszkozitással lett kifejlesztve, hogy optimalizálja a legújabb generációjú 8 és 9 fokozatú ZF automata sebességváltók működését. A ZF a hajtásláncok és alváz technológiák egyik legmeghatározóbb szállítója, akinek automata sebességváltóit számos gépjárműgyártó használja világszerte. Az egyedi kialakításnak, valamint az egyes erőátvitelek speciális technikai követelményeinek köszönhetően, rendkívül fontos a megfelelő ATF használata. Ez az egyetlen módja annak, hogy az erőátvitel képes legyen teljes potenciáljának elérésére, és hatékony, megbízható működést biztosítson annak teljes élettartama alatt. A TITAN ATF 6009-et úgy alakították ki, hogy kiemelkedő súrlódásszabályozást biztosítson a kiváló váltási teljesítmény érdekében. Ez biztosítja végül a kopásvédelmet és a remegés gátló teljesítményt is. A TITAN ATF 6009 a kiváló minőségű alapolajok és adalékok gondosan kiválasztott kombinációját használja a kiváló teljesítmény érdekében, amelyet kifejezetten a többsebességes automata sebességváltók igényeinek megfelelően optimalizálták.

Alkalmazás
A TITAN ATF 6009 a BMW és Honda járműveiben lévő ZF 8 és 9 fokozatú automata sebességváltókban használható. A TITAN ATF 6009 keverhető és kompatibilis a hagyományos márkájú ATF-kkel. Az egyéb ATF-kkel való keverékeket azonban el kell kerülni annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználják a termék előnyeit. A TITAN ATF 6009 termékre való áttérés esetén teljes olajcsere elvégzése ajánlott. A termékbiztonságról és a megfelelő ártalmatlanításról a legújabb anyagbiztonsági adatlapon olvashat.

Előnyök
Kiváló remegéscsillapító teljesítmény, amely biztosítja a simább vezetési élményt
Kiváló kopásvédelem az ipari vizsgálatokban
Kiváló súrlódásszabályozás, amely kiváló kapcsolási teljesítményt biztosít
Személygépjárművekkel, több mint 800.000 km-es valós vezetési tesztekkel alátámasztott
Kiváló nyírási stabilitást és oxidációs teljesítményt biztosít a sebességváltók tisztaságához

Fuchs ajánlások
BMW 83 22 2 289 720 (ATF 3+)
HONDA ATF TYPE 3.1
ZF AA01.500.001