Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silkolene Pro 4 10W-40 XP 1liter

4.450 Ft
Menny.:db
Egységár: 4.450,00 Ft/liter
Cikkszám: 001040
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás és Paraméterek

Az XP Technológia alkalmazásával, egy innovatív, magas nyírási stabilitású, alacsony párolgási hajlamú formula jött létre, amellyel megnövelt teljesítményt, hosszabb motor és sebességváltó védelmet, csökkentett olajfogyasztás és megnövelt üzemanyag megtakarítást érünk el. XP Technológia csökkenti a motor kopását, és súrlódást, minden kritikusan terhelt fémfelületen akár magas hőmérsékletek esetén, akár a hidegindítások alkalmával.

Alkalmazás
A SILKOLENE PRO 4 XP termékcsalád úgy van kialakítva, hogy kielégítse a közúti és az off-road motorkerékpárok lég- és vízhűtéses 4-ütemű motorjainak igényeit.

Előnyei
Egy termék sorozat, amely megfelel az összes magas teljesítményű 4-ütemű közúti és Off-Road motorkerékpár motorolaj igényének.
Kiterjedt versenytapasztalatok és teszt-elemzések mutatják, a teljesítmény jelentős növekedését, az üzemanyag fogyasztás és az olajfogyasztás csökkenését a hasonló olajokhoz képest.
Speciális felületi kémia kiemelkedő kopás-gátlóhatást nyújt, még versenykörülmények alatt is, a létfontosságú alkatrészek védelmére, mint a dugattyúk, furatok, vezérlőbütykök és csapágyak. 
Megnövelt védelem a magas hőmérsék- leteken keletkező lerakódások ellen, ezáltal tisztább motor, hosszabb motorélettartam és teljesítmény megtartás.
Alkalmas sebességváltókhoz és hajtóművekhez, ahol motorolaj alkalmazása az előírás és ennek technológiája által biztosítja a jó pittingesedés elleni védelmet.
Kiegyensúlyozott súrlódási tulajdonságok adják a pontos tengelykapcsoló kontrolt / működést.
Ezek mellett jó korrózió elleni védelmet, jobb oxidációs / nitrációs ellenállást nyújt.

Specifikáció
API SM/SN
Jóváhagyások
JASO MA2