Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
5w40 fuchs pro4 5w-40 silkolene

Silkolene Pro 4 Plus 5W-40 4liter

13.200 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Egységár: 3.300,00 Ft/liter
Cikkszám: 42097T
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. október 04.

SILKOLENE PRO 4 PLUS kifejezetten versenyzésre lett kifejlesztve.

Leírás és Paraméterek

A SILKOLENE PRO 4 PLUS 100% -ban szintetikus készítményt takar, beleértve az észtertechnológiát is, hogy fokozott teljesítményt, optimális motorvédelmet, végső teljesítményt és megbízhatóságot biztosítson a négyütemű motorkerékpár-motorok számára, különösen verseny közben. A speciálisan fejlesztett szintetikus észterek kivételes filmszilárdságot és kiemelkedő felületi védelmet biztosítanak az indítás és a maximális teljesítmény között minden környezeti körülmény között. A Superbike, a Supersport és a Superstock versenyeken szerzett próbapad és kiterjedt versenyélmény jelentősen megnöveli a teljesítményt és a kiemelkedő megbízhatóságot. A fejlett szintetikus észterek kivételes filmszilárdságot és kiemelkedő felületi védelmet biztosítanak, csökkentve a dugattyúk, a hengerek, a hajtókarok, a vezetők és a csapágyak kopását a teljes fordulatszám tartományban és a teljesítménysávban.

Alkalmazás

A SILKOLENE PRO 4 PLUS ideálisan alkalmazható mindenfajta motorkerékpár alkalmazásban, legyen az terep, közúti, vagy pálya használat. A SILKOLENE PRO 4 PLUS termékeket széles körben használják a BSB paddockban a Superbike, a Supersport, a Superstock és a Sideecarokban egyaránt. A SILKOLENE PRO 4 PLUS-t nagyon sikeresen használták a Man-szigeteki versenyeken. A SILKOLENE PRO 4 PLUS termékek Motocross, Enduro és Trial termékekhez is alkalmasak. Bár a SILKOLENE PRO 4 PLUS kifejezetten versenyzésre lett kifejlesztve, ideálisan használható a nagy teljesítményű és jól hangolt közúti motorkerékpár motorokban.

Előnyei

A verseny alkalmazások során bizonyított teljesítményt nyújt a motor védelme és megbízhatósága tekintetében.
A magas viszkozitásindex (VI), a kivételes nyírószilárdság és a kiemelkedő hőstabilitás kiváló teljesítményt nyújt, és a SILKOLENE PRO 4 PLUS ideális választás a magasan hangolt motorokhoz.
A magas tisztítóadalék tartalma biztosítja a motor tisztaságát az optimális teljesítménymegőrzés érdekében.
Az egyedülálló adalékcsomagja révén gyors levegőelváló képességet biztosít, minimalizálva ezzel az olaj gyors oxidációjának, öregedésének kockázatát.
A teljes szintetikus készítmények nagyon alacsony párolgási veszteséget eredményeznek, ami segíti a minimális dugattyús lerakódások és a legalacsonyabb olajfogyasztás elérését.
Elfogadásai:

API SG, SH, SJ & SL

JASO MA & MA2