Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fuchs Silkolene Foam Filter Oil légszűrő olaj 1liter

11.400 Ft
Menny.:db
Egységár: 11.400,00 Ft/liter
Cikkszám: 009035
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 26.

Leírás és Paraméterek

Tökéletesen tapadó, vízlepergető tulajdonságú levegőszűrő olaj. A legújabb technológiájú bevonási eljárás, amely tervezésének köszönhetően növeli a habszivacs levegőszűrők hatékonyságát.

A termék polimer adalékokat tartalmaz, amelyek kimondottan erős felületi tapadást nyújtanak, ami ellenáll a legfinomabb homok, por és víz behatolásának anélkül, hogy a motor levegő ellátását akadályozná.

FOAM FILTER OIL terméket úgy fejlesztették, hogy az a legkiválóbb motorvédelmet biztosítsa, még a legváltozatosabb környezeti körülmények között is. Csökkenti a meghibásodás kockázatát és segít a motor élettartamának megnövelésében. Ez a kiváló termék klórozott oldószerektől mentes és nem okoz károkat a habszivacs szűrő felépítésében, vagy a szűrőház anyagaiban.

MIRA-nál végzett független teszteken, a FOAM FILTER OIL jobb por visszatartási eredményeket adott, mint más egyéb termékek a piacon anélkül, hogy a levegő áramlását korlátozta volna. A FOAM FILTER OIL alacsony viszkozitású termék, ezáltal könnyen biztosítja a szűrőfelület teljes és tökéletes lefedését. A termék viszkózusabbá válik, miután az oldószer elpárolog és egy tapadós, ragadós felületi bevonatot képez. A FOAM FILTER OIL által képzett bevonatot, rendszeresen meg kell újítani, hogy az optimális védelmét kifejtse a használat alatt.