Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási, fizetési információk

Szállítási idő és szállítási díjak:

A déli 12 óráig leadott rendeléseket még aznap csomagoljuk és a következő 1-2 munkanapra várható az érkezése.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, súlyhatár 1db csomagra max. 40kg.

Szállítási díjaink az ország egész területén egységesek. 

 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 
  • utánvétellel 1400,-Ft
  • előre utalás esetén 1200,-Ft
 • Személyes átvétel egy GLS CsomagPontban (csomag maximális mérete: 42x51x39cm lehet, maximális súlya:20kg lehet) 
  • bankkártyás fizetés esetén: 1100,-Ft
  • készpénzes fizetés esetén:  1100,-Ft
 • Személyes átvétel üzletünkben
 • 14.900Ft feletti rendelés esetén a szállítás 0,-Ft

 

Garantáljuk, hogy minden esetben az Ön érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben a mi hibánkon kívül (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, téves szállítási címet közöl... és több e-mail-üzenetünkre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni.

Minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy a Futárcég hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk vagy pénz visszafizetési garanciával élünk.

Az olajcentrum.hu webáruházban megrendelt termékek szállítás díja Magyarország területén tartalmazza a csomagolás költségét is.

Szállítás:

Kiszállítást csak magyarországi címre tudunk vállalni!

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik. A megrendeléskor egy olyan szállítási címet kell megadni, ahol a várható szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1-2 munkanap) napközben, 8.00-18.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt! Kényelmesebb megoldás ha GLS CsomagPontra kéri a szállítást és a küldeményét 5 munkanapon belül egy Önnek megfelelő időpontban átveheti. A termék várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni Ügyfélszolgálatunkkal.

Amennyiben a rendelt termék valamelyike nincs raktáron, akkor a munkatársunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni és mikor várható a szállítás.

Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a Futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás!

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Kenőanyag Értékesítő Kft. a www.olajcentrum.hu webáruház üzemeltetője díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek.

Fontos! Felbontott olajos flakont nem áll módunkban visszavásárolni! Kérjük minden esetben győződjön meg arról felbontás előtt, hogy azt az olajat tartalmazza a csomag, amit megrendelt!


A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. A visszaküldött termék szállítási költségei a vásárlót terheli. 

Sikertelen kézbesítés

Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a Futár újra megkísérli a csomag kézbesítését. FONTOS! A futár csak még egyszer kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Bővebb információkat az Általános szerződési feltételek menüpont tartalmaz.

 

Promóciós jelleggel előfordulhat, hogy webáruházunkban kedvezményes vagy értékhatár nélküli ingyenes házhozszállítással is leadhat rendelést egyes termékekre! Az ilyen esetekben csak az adott terméket lehetséges kedvezményes vagy ingyenes házhozszállítással megrendelni, amennyiben más nem akciós házhozszállítással rendelhető termékkel együtt adja megrendelését, akkor már nem jár az esetleges kedvezményes házhozszállítási ár, kizárólag normál házhozszállítási költséggel adhatja le a megrendelését, de természetesen a 14.900.- Ft feletti megrendelésekhez járó INGYENES házhozszállítást biztosítjuk!