Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
5w-30 5w30 fuchs gt1 pro c-3

Fuchs Titan GT1 PRO C-3 5W-30 4liter

13.200 Ft
Menny.:db
Egységár: 3.300,00 Ft/liter
Cikkszám: 000462
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.

Leírás és Paraméterek

TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30 egy prémium minőségű motorolaj a modern személygépjárművek és kis haszon gépjárművek részére, hasznosítva az új XTL-Technológiát. Az innovatív XTL-Technológia a legmagasabb teljesítményt nyújtja a teljes alkalmazási hőmérséklet határokon túl is, egészen a nagyon alacsonytól, a nagyon magas hőmérsékletekig. Az XTL-Technológia egyedülálló kenési tulajdonsága jelentős előnyöket nyújt, a nagy igénybevételeknek kitett motorok számára, különösképpen a legújabb fejlesztésű, alul méretezett motorok számára, amelyek a Stop-Start rendszerrel üzemelnek. Motorok nagy teljesítménnyel élvezhetik a megbízható kenést, gyorsabb könnyebb indítást. A termék további előnyöket nyújt a füstgáz után kezelő rendszerekkel szerelt autóknak, amelyek katalizátorral, vagy dízel részecske szűrőkkel vannak felszerelve, magasan tartja ezek átalakítási arányát, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak. Az XTL-Technológia még alacsonyabb üzemanyag felhasználást biztosít, az ugyan ilyen SAE osztályú olajokkal összevetve is.

Alkalmazás
Megfelel a legújabb személygépjárművekhez fejlesztett füstgáz után kezelő rendszerek követelményeinek. A termék alkalmazható számos ázsiai autógyártó járművébe is, ahol a gyártó C3 típusú olaj alkalmazását írja elő. Keverhető más egyéb motorolajokkal. Azonban amennyire lehetséges, kerüljük a különböző motorolajok keverését, mivel ez csökkenti, vagy teljesen hatástalanná teszi a TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30 termék nyújtotta előnyöket. Javasoljuk a gépgyártó által megadott olajcsere intervallumok betartását, annak érdekében, hogy a legjobb gazdaságosságot és élettartamot elérjük.

Előnyök
Az olaj cirkulációs idő alacsony hőmérsékleten 55%-al gyorsabb és a motor indításának ideje 35%-al is csökkenhet.
XTL-Technológia alkalmazásával további 1,7% üzemanyag megtakarítás érhető el, összevetve az ugyan ilyen SAE viszkozitási osztályú olajokhoz képest is.
18%-al alacsonyabb olajfogyasztás
Megnövelt öregedés elleni stabilitás. 38%-al alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
Védelem a füstgáz után kezelő berendezések részére.
Kiváló kopás elleni védelem még maximális teljesítmény leadás esetén is.
Alkalmazható dízel és benzinmotorokban egyaránt.
Védelem a lerakódások ellen a motorban és a turbófeltöltőben.

Előírások / Elfogadások


ACEA C3
API SN
BMW LONGLIFE-04
MB 229.51
PORSCHE C30
VW 504.00 / 507.00

Fuchs ajánlás
CHRYSLER MS-11106
FIAT 9.55535-S3
MB 229.52