Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Motul RBF 660 Factory Line Brake Fluid fékfolyadék 500ml

5.700 Ft
Menny.:db
Egységár: 11,40 Ft/ml
Cikkszám: 009511
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 16.

Leírás és Paraméterek

RBF 660 Factory Line
Racing Brake Fluid

Teljesen  szintetikus fékfolyadék hidraulikus működtetésű fék- és váltórendszerekhez

100 %-ig szintetikus fékfolyadék minden olyan járműhöz, ahol a hidraulikus működtetésű fékekhez és váltókhoz előírás a szilikon-mentes szintetikus folyadék. Kimondottan versenygépek magas hőmérsékletnek ellenálló fékeihez ( acél vagy karbon ) és váltóihoz készül.

Különösen kiváló hőálló képesség és hő stabilitás.

Nagyon magas forráspont ( 325 oC ), amely meghaladja a hagyományos szilikon mentes DOT 5.1 / szilikon bázisú DOT 5 (260 oC) és DOT 4 (230oC) értékeit.
Nagyon hatásossá teszi a fékezést még szélsőséges körülmények között is.
A fékekhez terelendő hűtő légmennyiség csökkentése lényegesen kedvezőbb aerodinamikai kialakítást biztosít a versenyautók számára.

Esős időben is hatékony.

A nagyon magas nedves forráspont ( 204 oC ), amely meghaladja a hagyományos szilikon mentes DOT 5.1 ( 180 oC ) és DOT 4 ( 155 oC ) értékeit, még esős időben is hatékony fékezést garantál.

A fékfolyadékok hajlamosak elnyelni a levegő nedvesség tartalmát, aminek eredménye a forráspont csökkenése lehet, ez pedig a fékfolyadék fölforrásának kockázatát növeli.

Ásványi és szilikonos fékfolyadékokkal tilos keverni.

Figyelem: Kimondottan a motorsportban használt járművekhez került kifejlesztésre !!! A MOTUL RACING BRAKE FLUID 660 fékfolyadékot a nagy terhelés következtében gyakrabban kell cserélni, mint a mindennap használatos fékfolyadékokat.

Szabvány:  FMVSS 116 DOT 4, SAE J1703, ISO 4925